Bestel je pauzedrankje vooraf!

Niet meer wachten aan de bar tijdens de pauze en direct genieten van je drankje? Onze horecamedewerkers zorgen ervoor dat je drankje in de pauze klaarstaat! Je kunt tijdens je bestelling kiezen voor twee locaties. Kies je voor onze garderobe, dan kun je je bestelling daar in de pauze ophalen en daarna zelf een plekje zoeken in ons gezellige Theatercafé. Kies je voor onze Ronde Foyer, dan kun je daar in de pauze plaatsnemen aan een tafeltje waarop je bestelling voor je klaarstaat. Bestel vooraf online of voorafgaand aan de voorstelling bij de bar in het theater.

Online

Wanneer een voorstelling een pauze bevat, is het mogelijk om voor je bezoek alvast je pauzedrankje(s) te bestellen. Dat kan via een button op de voorstellingspagina zoals je hieronder ziet. Let op: deze button verschijnt op onze website enkele dagen voordat de voorstelling plaatsvindt. Wanneer de voorstelling geen pauze bevat, is het niet mogelijk om van tevoren drankjes te bestellen.

Tijdens het bestelproces kun je direct betalen via iDEAL. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging, waarin ook je (eventuele) tafelnummer staat vermeld. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

Dit is een voorbeeld-button

In het theater

Voorafgaand aan de voorstelling kun je bij de bar links (tegenover de garderobe) je pauzedrankje bestellen. Onze horecamedewerkers zorgen ervoor dat je drankje in de pauze klaarstaat.