Zaalverhuur

Theater De Lievekamp is hét podium voor zakelijke bijeenkomsten. We beschikken over diverse multifunctionele zalen en foyers, voorzien van professionele technische faciliteiten en geavanceerde visuele hulpmiddelen. Wij bieden professionele topservice en maatwerk voor allerlei feestelijkheden, congressen, beurzen en andere bijeenkomsten. Ervaar de mogelijkheden voor uw evenement!

Verhuur op maat

Als theater kunnen wij een extra dimensie aan een evenement toevoegen. Zo bieden wij ondersteuning bij de invulling van het programma. Wij hebben een uitgebreid netwerk van artiesten, impresariaten en producenten. Dit netwerk zetten wij graag in om een evenement te voorzien van de juiste spreker of entertainer. Daarnaast zorgen onze licht- en geluidstechnici uiteraard voor de professionele uitstraling op audiovisueel vlak. 

Een evenement is niet compleet zonder catering. Wij werken samen met professionele, lokale cateraars, die naar uw wensen en budget een hapje en drankje, een smakelijke en verantwoorde lunch of culinair diner verzorgen.

 


Barbara Buljevic

Hoofd Productie & Verhuur


 

Meedenkend en professioneel. Snelle reacties op vragen. Fijn dat de reserveringen voor de lezing ook door De Lievekamp werden geregeld.

Stadsarchief Oss