De aanschuiftafel

Met de aanschuiftafel willen we iedere drempel wegnemen om een theatervoorstelling te bezoeken, ook als je niet graag alleen naar een voorstelling gaat. Dankzij de inzet van vrijwilligers is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Programmeur Theater van de Stad Lobke van der Sanden: “Wij willen heel graag dat de aanschuiftafel een begrip wordt in Oss en omgeving. Niemand zou thuis moeten blijven van het theater omdat er even geen gezelschap is om mee te gaan.”

 

HOE WERKT HET?

De aanschuiftafel staat sinds 2022 gezellig in de hal van ons theater. Als de letters van het bordje op de tafel licht geven, dan is er die avond of middag een gesprekspartner aanwezig. Op onze website en in ons seizoensmagazine staat per voorstelling aangegeven wanneer er vrijwilligers aanwezig zijn bij de aanschuiftafel. Het is niet nodig om van tevoren aan te melden om gebruik te maken van de aanschuiftafel, want de naam zegt het al: je schuift gewoon aan!

 

 

 

Meld je aan als vrijwilliger!


Momenteel hebben we voldoende aanmeldingen voor de vrijwilligersfuncties. Zodra er weer een positie opent, verschijnt er op deze pagina weer een aanmeldingsformulier en zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Houd je van theater en ben je altijd in voor een praatje? Dan is vrijwilliger worden bij onze aanschuiftafel iets voor jou. Samen zorgen we ervoor dat een theaterbezoek voor iedereen een gezellig avondje uit is. 

Solliciteer voor een vrijwilligersfunctie via onderstaand formulier of neem contact op met onze Programmeur Theater van de Stad! Na je aanmelding nemen we contact met je op om in gesprek te gaan. 


 

De bouw van de aanschuiftafel

Wat herinner jij je nog van de Maasland Sporthal uit Oss? Misschien wel de karakteristieke houten vloer? Deze originele houten vloer heeft in ons theater een tweede leven gekregen als tafelblad én gespreksstarter van de aanschuiftafel. Zoals de naam het al zegt: je schuift gewoon aan! Ideaal dus als je graag naar een voorstelling wilt, maar er niemand zin of tijd heeft om mee te gaan. De aanschuiftafel zal regelmatig bemenst zijn door vrijwilligers. Voel je vrij en schuif aan!

De aanschuiftafel is gerealiseerd in samenwerking met Rotary Club Oss. 

De tafel is gemaakt in de Wildse Wereld: de plek waar oude materialen een nieuw leven krijgen in frisse ontwerpen. Samen werken Ben van Lith en Bas den Herder aan het sparen van materialen en het vermaken van deze materialen tot nieuwe ontwerpen.