Vrijwilligers bij theater De Lievekamp

Met de inzet van vrijwilligers willen wij onze service en gastvrijheid een extra dimensie geven en naar een nóg hoger niveau tillen. Vrijwilliger zijn bij ons theater, dat betekent lid worden van de Lievekamp-familie. Een unieke kans dus! Tegelijkertijd ben je als vrijwilliger ook een ambassadeur voor ons theater.

De meeste vrijwilligers komen hier uit de regio. Dat maakt het extra interessant, want dat biedt je de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en je interesses te delen. Er zijn verschillende functies die je als vrijwilliger kunt vervullen. We hebben een Hospitality team publieksdiensten, een Hospitality team backstage (artiesten en crew) en Gesprekspartners aanschuiftafel

 

De sollicitatieprocedure

De procedure

Na ontvangst van je aanmelding, neemt onze vrijwilligerscoördinator en tevens Hoofd Productie Barbara Buljevic contact met je op om een eerste gesprek in te plannen. Samen ga je kijken welke functie geschikt is en bij jou als persoon past. Bij een tweede gesprek ga je in gesprek met de coördinator van de afdeling waar jouw functie onder valt. Dat kan zijn met de coördinator Horeca of met de Programmeur Theater van de Stad. Ook een geslaagd tweede gesprek? Dan gaan we over tot het tekenen van het vrijwilligerscontract en worden je eerste diensten ingepland. Natuurlijk word je goed begeleid door onze vaste collega's. 

Hoe ziet een dienst eruit?

Elke dienst is anders, want geen enkele avond of dag in het theater is hetzelfde. De invulling van je dienst hangt af van de vrijwilligersfunctie die je vervult. Bij een dienst als Hospitality Medewerker Publieksdiensten ben je ongeveer 1 tot 2 uur bezig, dit zijn relatief korte diensten. Je bent hierbij één van de eerste gezichten bij binnenkomst van onze bezoekers, want jij zorgt ervoor dat de tickets van iedere gast netjes en vlot worden gescand. Ga je aan de slag als Hospitality Medewerker Artiesten? Dan ben je wat meer tijd kwijt, namelijk gemiddeld 4 tot 6 uur. In deze functie ben je het aanspreekpunt in onze Artiestenfoyer voor de artiest of het gezelschap en help je mee om ervoor te zorgen dat zij een fijne tijd beleven in ons theater. 

 

 

 

Onze vrijwilligerscoördinator Barbara vertelt:

"Ons theater is al meer dan 50 jaar hét theater van Oss en de regio. Wij hebben zowel een trouw publiek als veel nieuwe bezoekers en mensen komen graag bij ons terug, omdat we servicegericht en gastvrij zijn. Juist dat willen we extra vormgeven door de inzet van vrijwilligers. We merken dat onze gasten het erg leuk vinden, want ons vrijwilligersteam is ontzettend enthousiast in het uitvoeren van hun taak: het welkom heten van onze gasten en hen een warme ontvangst bieden. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk en daardoor zijn onze vrijwilligers een hele mooie aanvulling op ons team van vaste medewerkers. Het zijn warme mensen en veelal échte theaterliefhebbers. Vanaf de start van het werken met vrijwilligers zien we de populariteit van deze functies groeien. Het is heel fijn om te zien dat men graag lid wil zijn van onze 'Lievekamp-familie'!"

 

Barbara Buljevic
Vrijwilligerscoördinator
Hoofd Productie

vrijwilligers@lievekamp.nl


 

Bekijk de vacatures

Wil jij deel uitmaken van het team in het gezelligste theater van Oss en omgeving? Dan heb je geluk! Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bekijk hieronder de verschillende vrijwilligersfuncties die er beschikbaar zijn. 

Momenteel hebben we voldoende aanmeldingen voor onze vrijwilligersfuncties. Zodra er weer een positie opent, zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Open sollicitatie
Zijn er geen functies beschikbaar, maar wil je toch graag je gegevens bij ons achterlaten via een open sollicitatie? Stuur dan een mailtje met jouw motivatie naar vrijwilligers@lievekamp.nl

 

Hospitality medewerker publieksdiensten

 

Hospitality medewerker
artiesten

 

Hospitality medewerker aanschuiftafel