woensdag
11
dec
Seizoen 24-25

Hans Klok

Face the Future

Grote Zaal - 20:15 uur
Specials
De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken. Face the Future gaat over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok. Maar bovenal is het een spectaculaire familieshow zoals de wereld nog nooit heeft gezien!?

Het verhaal
Hans Klok creëert een online avatar die als oplossing dient voor de uitdagingen van een illusionist in 2024. Deze digitale dubbelganger ontwikkelt echter al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen... De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen, is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Magic Seats
Voeg met onze Magic Seats een vleugje éxtra magie toe bij het bezoeken van Face the Future! Deze speciaal geselecteerde stoelen staan niet alleen op de beste plekken in de zaal, ook krijg je na afloop toegang tot de exclusieve meet & greet met de échte Legend of Magic. Onder het genot van een hapje en drankje krijg je de mogelijkheid om die al jaren brandende vraag te stellen én om dit moment met Hans Klok voor de eeuwigheid vast te leggen. Magie was nog nooit zo dichtbij!

Deze voorstelling speelt ook op:

Bekijk alle voorstellingen
12
dec
Hans Klok
Face the Future
Grote Zaal 20:15 uur
Specials