zaterdag
18
mei

The Billy Joel Experience

Met Alexander Broussard

Grote Zaal - 20:15 uur
Muziek

The Pianoman, My Life, Only The Good Die Young; stuk voor stuk zijn het nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. Hoewel Billy Joel (74) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het wordt dus hoog tijd voor een tribute en The Billy Joel Experience is dé Billy Joel tribute van Nederland! Een wervelende ode door Alexander Broussard en zijn vijfkoppige band, bekend van onder andere de populaire tv-programma’s The Tribute - Battle Of The Bands en We Want More.

The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf TV-programma’s. En met succes bij het SBS6-programma The Tribute: Battle Of The Bands kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

Jij bepaalt welke nummers de band speelt!
Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van 'Piano man' Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief! Via www.billyjoelexperience.nl/stemmen bepaal je vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist eruit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht!