Voorverkoop 24-25

Met ingang van dit jaar werken we met een vernieuwde voorverkoop voor het theaterseizoen 2024-2025. De lotingsprocedure die we de afgelopen jaren gebruikten, is met de komst van een nieuw ticketingsysteem komen te vervallen. 

Op deze pagina vind je binnenkort álle informatie die je nodig hebt om gemakkelijk je tickets te bestellen. Deze pagina wordt de komende periode aangevuld.

Hou deze pagina goed in de gaten om volledig op de hoogte te blijven! 

 


 

HOE WERKT ONZE NIEUWE VOORVERKOOP?


Bekendmaking nieuw programma

Op maandagavond 13 mei presenteren we het nieuwe theaterprogramma voor seizoen 2024-2025. Vanaf dit moment vind je alle voorstellingen op onze website. Blader online volop door ons programma heen om alle voorstellingen uitgebreid te bekijken. Op dit moment is de bestelknop nog niet beschikbaar en kun je nog geen tickets kopen.


Start ticketverkoop

Op maandag 27 mei om 10.00 uur start de ticketverkoop van (bijna) alle voorstellingen voor het nieuwe theaterseizoen. Op dat moment kun je jouw tickets zelf bestellen via onze website en daarbij je eigen stoelen kiezen. Nét zoals je in het reguliere bestelproces bij ons gewend bent.

De ruilweken komen met deze vernieuwde voorverkoop te vervallen. Voor het annuleren van tickets hanteren wij onze reguliere retourregeling. 

 

Doorgeplaatste en bijgeboekte voorstellingen van seizoen 2023-2024 worden automatisch meegeteld in de Theaterbundel voor seizoen 2024-2025.