vrijdag
04
okt

Shrek de Musical

Met René van Kooten e.a.

Grote Zaal - 19:00 uur
Musical

De uitvoeringen in Oss zijn try-outs.

Dé DreamWorks-hitfilm keert terug naar het theater in een vernieuwd groen jasje! Dit keer met niemand minder dan René van Kooten in de titelrol en Linda Verstraten als Prinses Fiona aan zijn zijde. In deze voorstelling komen alle geliefde karakters uit de film terug en dat maakt deze bekroonde musical hét perfecte uitje voor het hele gezin!

Shrek de Musical werd in 2008 voor het eerst naar het theater gebracht op Broadway en werd daarna een internationale hit. De musical werd genomineerd voor grote internationale prijzen, zoals Tony Awards, Drama Desk Awards en een Grammy voor Best Musical Show album.


Het verhaal
Shrek (René van Kooten) is een groene oger die in een moeras woont en erg op zichzelf is. Wanneer Lord Farquaad alle buitenbeentjes uit zijn rijk verbant naar het moeras waar Shrek woont, besluit de oger om verhaal te gaan halen. De twee komen tot een deal: Lord Farquaad zal Shrek zijn moeras teruggeven, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat halen. Samen met een dolkomische ezel gaat Shrek op pad en zo start voor hem een levensveranderende reis… Dompel je onder in de groene wereld van Shrek!

Deze voorstelling speelt ook op: