Voorverkoop 2020-2021 is gesloten!

Sinds maandag 24 augustus is de inschrijving voor de voorverkoop van theaterseizoen 2020-2021 gesloten. Momenteel is onze Theaterkassa hard aan het werk om alle inschrijvingen te verwerken. Dat betekent dat het even niet mogelijk is om kaarten te bestellen voor voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Na verwerking van alle inschrijvingen gaat de kaartverkoop weer van start. De meest actuele informatie is te vinden op onze website of blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze sociale media kanalen! 

Heb je vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met de Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl, dan helpen we je graag!


Zekerheid
We begrijpen dat het bestellen van toegangskaarten voor het nieuwe theaterseizoen veel onzekerheid met zich meebrengt. Die onzekerheid willen we graag wegnemen: we hanteren een soepele retourregeling voor komend seizoen, zoals je dat van ons gewend bent. We verzekeren je ervan dat we je altijd een restitutiemogelijkheid bieden in het geval dat er een voorstelling wordt verplaatst of geannuleerd.


 

De lotingsprocedure

Hoe werkt onze loting?
  • Bij een inschrijving vanaf 5 voorstellingen (uiterlijk zondag 23 augustus) heb je automatisch een TheaterBundel. Je inschrijving wordt in de eerste lotingsronde verwerkt en je hebt gedurende het hele seizoen de mogelijkheid tot omruilen van toegangskaarten voor een digitaal tegoed tot 13.00 uur op de dag van de voorstelling (na aftrek van administratiekosten).
  • Inschrijvingen van 4 of minder voorstellingen verwerken we in de tweede lotingsronde.
  • Papieren inschrijfformulieren die na de sluitingsdatum (zondag 23 augustus) binnenkomen, worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
  • Tijdens de voorverkoop betaal je géén ticketfee (à € 1,25 per ticket).

We hanteren voor de inschrijvingen in de voorverkoop de volgende administratiekosten*:

 Online inschrijvingen (je ontvangt een online betaallink en e-tickets)   € 4,- 
Inschrijvingen via het papieren formulier in combinatie met een online betaallink en e-tickets   € 7,50
Inschrijvingen via het papieren formulier in combinatie met een automatische incasso en hard-copy   tickets    € 10,-

* Let op: deze administratiekosten gelden voor je totale inschrijving, niet per voorstelling. De administratiekosten zijn afhankelijk van de mate van administratieve afhandeling. 


Na de sluitingsdatum beginnen we met loten. Na de loting verzenden wij de online betaallinks. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw e-tickets. Heb je gekozen voor een inschrijving via het papieren formulier en een automatische incasso? Na de loting verzenden wij de facturen. Na verwerking van de automatische incasso ontvang je de hard copy tickets. Let op: dit kan enkele weken duren, in verband met de administratieve afhandeling. 

Uitgeloot

Wanneer je bent uitgeloot voor een voorstelling, plaatsen we je automatisch op de wachtlijst. Theaterbezoekers kunnen gebruikmaken van onze ruilservice, waardoor er voor een uitverkochte voorstelling alsnog toegangskaarten beschikbaar kunnen komen. In dat geval worden deze kaarten als eerste aangeboden aan diegenen die op de wachtlijst staan. De medewerkers van onze Theaterkassa zullen je hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen; dit kan zelfs nog op de dag van de voorstelling zijn. 

Ingeloot

Online betaallink
Na de loting verzenden wij de online betaallinks. Na ontvangst van de betaling ontvang je jouw e-tickets.

Automatische incasso
Heb je gekozen voor een inschrijving via het papieren formulier en een automatische incasso? Na de loting verzenden wij de facturen. Na verwerking van de automatische incasso ontvang je de bijbehorende fysieke toegangskaarten. Let op: dit kan enkele weken duren, in verband met de administratieve afhandeling. 

Let op: controleer goed alle data, aanvangstijden en de rangen van de aan jou toegewezen kaarten!

Ingeloot voor een andere datum

Door overweldigend succes kan het voorkomen dat een voorstelling direct uitverkocht is in de voorverkoop. Soms wordt deze voorstelling dan nog tijdens de voorverkoopperiode bijgeboekt. Ben je uitgeloot voor de initiële datum? Dan is het mogelijk dat je direct wordt ingeloot voor de bijgeboekte voorstelling. Komt deze nieuwe datum niet goed uit? Neem dan contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl.

Let op: controleer goed alle data, aanvangstijden en de rangen van de aan jou toegewezen kaarten!

Ruilen toegangskaarten

Ben je onverhoopt niet tevreden met de aan jou toegewezen kaarten? Neem dan na de loting contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl.