Wijzigingen programma 2022-2023

​Op deze pagina vind je alle wijzigingen met betrekking tot het programma van theaterseizoen 2022-2023. Het kan voorkomen dat je tijdens onze voorverkoopperiode kaarten hebt aangevraagd voor een voorstelling die inmiddels is gewijzigd of geannuleerd.

ANNULERINGEN
Er zijn vooralsnog géén voorstellingen geannuleerd voor het nieuwe seizoen. Mis je toch voorstellingen in je besteloverzicht? Dan kan het zijn dat je voor deze voorstelling bent uitgeloot. In dat geval wordt je automatisch op onze wachtlijst geplaatst.

THEATERBUNDEL
Heb je één of meer van bovenstaande voorstellingen aangevraagd tijdens onze voorverkoop om te voldoen aan een Theaterbundel? Geen zorgen! Het annuleren van de voorstellingen heeft geen gevolgen voor het toekennen van een Theaterbundel, je aanvraag is gewoon meegegaan in de eerste lotingsronde.

TITEL EN CAST WIJZIGINGEN

Van de onderstaande voorstellingen is in de afgelopen periode de titel of cast gewijzigd.

 Datum  Voorstelling
 Zondag 12 maart 2023  Pim & Pom en de Beestenbende wordt Pim & Pom en vieren feest! 
Vrijdag 14 april 2023 Jeroens Clan is verplaatst naar vrijdag 19 mei en gaat door in de Rabo Zaal.

 

 

 VOORVERKOOP | EXTRA INFORMATIE

Ruilen en retourneren

Heb je je ingeschreven voor voorstellingen tijdens onze voorverkoop en ben je niet tevreden met de aan jou toegewezen kaarten? Of kun je een voorstelling toch niet bijwonen? Geen zorgen! Je kunt de kaarten voor de betreffende voorstelling tot en met donderdag 14 juli gemakkelijk én kosteloos retourneren. Neem hiervoor contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl. Na 14 juli hanteren we ons reguliere retourbeleid.

Digitaal tegoed
Je kunt je digitale tegoed inleveren zodra je op de betaallink klikt. In de online winkelwagen kun je jouw digitale tegoed selecteren en direct verzilveren!