Tips voor het bestellen

Lees in de weken voorafgaand aan de start van de verkoop op maandag 27 mei deze tips door, zodat je bij het plaatsen van je bestelling niet voor verrassingen komt te staan! 

 

Tip 1

Log in op je Lievekamp-account op onze website, voordat je start met jouw bestelling voor het nieuwe theaterseizoen.

Tip 2

Vanaf woensdag 1 mei kun je hier een handleiding dowloaden voor het plaatsen van je bestelling. Deze handleiding is vanaf dan ook op te halen bij onze Theaterkassa. Neem deze voorafgaand aan de start van de kaartverkoop door, zodat je op het bestelmoment direct weet wat je moet doen. De handleiding kun je dan ook tijdens het plaatsen van je bestelling bij de hand houden. 

Tip 3

Doe je bestelling in één keer, dan betaal je slechts één keer administratiekosten.

Tip 4

Kom je in het bestelproces in Stap 4 - Je gegevens het kopje Digitaal tegoed tegen? Dat is de plek waar je eventueel je digitaal tegoed online kunt verzilveren. Houd je code dus paraat op het moment dat je je bestelling gaat plaatsen en afronden. Overige cadeaukaarten kun je verzilveren in het IDEAL-betaalproces. 

Tip 5

Heb je nog papieren Lievekamp-cadeaubonnen? Lever deze in de periode voorafgaand aan de voorverkoop in bij de Theaterkassa, dan zetten we dit voor je om naar digitaal tegoed. Dat digitaal tegoed kun je dan gemakkelijk inzetten bij het afronden van je bestelling.

Tip 6

Vind je het lastig om zelf online je bestelling te plaatsen en heb je daar hulp bij nodig? Kijk dan op de pagina van Digibuurt en hoe je gebruik kunt maken van deze dienst. Ook onze collega’s van de Theaterkassa leggen je graag uit hoe je van deze dienst gebruik kunt maken.