Loting populaire voorstellingen

Voor enkele voorstellingen verwachten we éxtra veel vraag naar tickets. Daarom werken we voor deze populaire voorstellingen met een speciale loting. Op de voorstellingspagina van de populaire voorstellingen vind je geen bestelknop, maar een speciale inschrijfknop. Heb je interesse in tickets voor deze populaire voorstellingen? Meld je dan uiterlijk zondag 9 juni 2024 aan voor de voorstelling(en) van jouw keuze, zodat je meedoet aan deze loting. In de week van 10 juni vindt de loting plaats.

Tip: houd je mailbox extra goed in de gaten, ook de Ongewenste mail!

 

INGELOOT?

Ben je ingeloot? Dan ontvang je van ons in de week van 10 juni een e-mail met daarin een speciale bestellink. Via deze link krijg je exclusieve toegang tot het online bestelproces. Zo kun je als eerste tickets bestellen via onze website en daarbij je eigen plaatsen kiezen.

Let op: voor deze populaire voorstellingen hanteren we een maximum van 4 tickets per bestelling.

 

Theaterbundel-voordeel
Heb je een Theaterbundel (tickets voor vijf voorstellingen of meer voor theaterseizoen 2024-2025)? Dan krijg je eerder toegang tot de online verkoop. Zo krijg je als eerste de kans om jouw tickets voor deze populaire voorstellingen te bestellen!