Kaarten bestellen

Je bestelt je kaarten gemakkelijk via het programma-overzicht, telefonisch of aan de Theaterkassa. Per toegangskaart wordt € 1,50 ticketfee in rekening gebracht, met uitzondering van Theater van de Stad-producties.

Online

Bestel kaarten voor een voorstelling via het programma-overzicht en kies zelf jouw plaatsen op de online zaalplattegrond, of laat ons systeem de best beschikbare plaatsen voor je reserveren via Best Beschikbare Plaatsen.

Let op: iDEAL werkt helaas niet buiten Nederland. Woon je in het buitenland en wil je graag tickets bestellen? Neem dan even contact op met onze Theaterkassa via (0412) 667676 of via kaartverkoop@lievekamp.nl

Telefonisch

Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd via de Theaterkassa (0412-667676). Je ontvangt dan binnen enkele dagen een factuur of een betaalverzoek. Na betaling worden de kaarten opgestuurd. De verzendkosten voor een factuur bedragen € 2,50. We verzoeken je om de factuur binnen 7 dagen te voldoen. De betaling van een betaalverzoek dient binnen 5 dagen te worden voldaan, na deze tijd vervalt de reservering.

Theaterkassa

Natuurlijk kun je ook bij onze Theaterkassa jouw toegangskaarten bestellen en direct betalen.

Van contant naar pin
Met ingang van seizoen 2020-2021 is De Lievekamp overgestapt op een cashvrij systeem. Dit houdt in dat je jouw toegangskaarten bij onze Theaterkassa en de drankjes in het Theatercafé of bij een andere bar beperkt met contant geld kunt betalen. Het is overal in ons theater mogelijk om (contactloos) te betalen met je pinpas of telefoon.

 

 

Zaalplattegronden

Iedere zaal heeft een andere (rang-)indeling. Bekijk hieronder de zaalplattegronden!


Neem voor meer info over de zaalindeling en ticketprijzen per rang contact op met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl of telefonisch via 0412 - 667676.

 

Groepsreserveringen
Het is mogelijk om een groepsreservering te maken voor één van onze voorstellingen. Voor groepen van meer dan 10 personen verzoeken we je om even contact op te nemen met onze Theaterkassa via kaartverkoop@lievekamp.nl of telefonisch via 0412 - 667676.

 

Digitaal tegoed

Ontvang je van ons digitaal tegoed bij bijvoorbeeld het retourneren van kaarten of heb je gekozen voor digitaal tegoed wanneer een voorstelling wordt geannuleerd? Het digitaal tegoed is persoonsgebonden en gekoppeld aan je klantnummer. Het tegoed is onbeperkt geldig en kun je inzetten bij je volgende bestelling bij De Lievekamp, online of via de Theaterkassa.

Online inwisselen

Het is mogelijk om je digitaal tegoed in te wisselen bij het bestellen van kaarten via onze website. In Stap 4 van het bestelproces kun je aangeven of je je digitaal tegoed wilt verrekenen met je bestelling. Het eventuele resterende bedrag kun je afrekenen met een betaalwijze naar keuze.

Saldo checken
Wanneer je beschikt over een Lievekamp-account, dan kun je je huidige saldo van je digitaal tegoed checken in je persoonlijke account. Heb je geen account? Je digitaal tegoed is gekoppeld aan je klantnummer; het saldo kun je opvragen bij onze Theaterkassa. Je kunt je tegoed ook inwisselen bij een bestelling via onze Theaterkassa.

 

Ruilen en retourneren

Gedurende het seizoen kunnen toegangskaarten tot uiterlijk 3 dagen voor de voorstelling worden  geretourneerd of geruild voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen. Heb je een Theaterbundel? Dan is dit mogelijk tot 13.00 uur op de dag van de voorstelling. Het ruilen van je toegangskaarten voor een andere voorstelling is kosteloos. Wil je toegangskaarten retourneren? Dan ontvang je van ons een digitaal tegoed.  Hiervoor brengen wij € 2,50 administratiekosten per toegangskaart in rekening. Binnen enkele dagen ontvang je het digitaal tegoed, na aftrek van de administratiekosten, in je persoonlijke account op www.lievekamp.nl. Heb je geen persoonlijk account? Het digitaal tegoed is gekoppeld aan je klantnummer en is zowel online als aan de Theaterkassa te verzilveren.

Let op: het telefonisch retourneren van toegangskaarten is niet mogelijk. Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kun je de toegangskaarten in onze brievenbus achterlaten. Heb je e-tickets? Neem dan contact op via kaartverkoop@lievekamp.nl en stuur je e-tickets als bijlage mee.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Theaterkassa via (0412) 667676 of kaartverkoop@lievekamp.nl.

Annuleringen
Wanneer wij noodgedwongen een voorstelling moeten annuleren, krijg je altijd de mogelijkheid tot restitutie van het aankoopbedrag.

Theaterkassa gesloten?

Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kun je jouw toegangskaarten in onze brievenbus achterlaten. Binnen enkele dagen ontvang je jouw digitaal tegoed, na aftrek van de administratiekosten, in je persoonlijke account.

Tickets via derden

Tickets die bijvoorbeeld via de Nationale Theaterkassa, Ticketswap andere externe verkoopkanalen zijn gekocht, kunnen wij niet retour nemen. Neem voor meer informatie over het annuleren van deze tickets contact op met de betreffende organisatie. We raden je dan ook te allen tijde aan om je toegangskaarten via onze Theaterkassa of website te bestellen en niet via derden.

 

 

Wachtlijsten

Indien een voorstelling is uitverkocht, kun je je via de voorstellingspagina aanmelden voor de wachtlijst. Theaterbezoekers kunnen gebruikmaken van onze ruilservice, waardoor er voor een uitverkochte voorstelling alsnog toegangskaarten beschikbaar kunnen komen. In dat geval worden deze kaarten als eerste aangeboden aan diegenen die op de wachtlijst staan. De medewerkers van onze Theaterkassa zullen je hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen; dit kan zelfs nog op de dag van de voorstelling zijn. 

Theaterbundel

Je ontvangt automatisch een Theaterbundel wanneer je 5 voorstellingen of meer bestelt tijdens de voorverkoopperiode voor een nieuw theaterseizoen. Je Theaterbundel is geldig gedurende één seizoen, je behoudt de status van Theaterbundelhouder gedurende het hele seizoen. 

VOORDELEN

  • Je mag jouw tickets tot op uiterlijk 13.00 uur op de dag van de voorstelling omzetten naar een digitaal tegoed, onder aftrek van administratiekosten.
  • Boek je tijdens de voorverkoopperiode voor een nieuw theaterseizoen tickets voor vijf of meer voorstellingen? Dan krijg je voorrang in de lotingsprocedure voor de populaire voorstellingen. Doorgeplaatste en bijgeboekte voorstellingen van het huidige theaterseizoen worden automatisch meegeteld in de Theaterbundel voor het nieuwe theaterseizoen.