Vooraf lekker uit eten?

Kies voor een diner bij één van onze horecapartners en maak je avondje uit compleet! 


 

Grand Café Brasserie La Colline

Brasserie La Colline is er voor iedereen. Verwacht hier geen ingewikkelde kaart met opsmuk, maar gewoon lekker eten en drinken met een vleugje Franse joie de vivre. De gerechten zijn no-nonsense en zonder liflafjes, maar met respect voor traditie en altijd van goede kwaliteit. Zo serveert La Colline perfect gebakken Steak & Frites met heerlijke béarnaisesaus, precies zoals je hem verwacht. Naast het diner kun je bij La Colline terecht voor een goede kop koffie met heerlijk gebak, een ruime keuze aan lunchgerechten en natuurlijk voor een uitgebreide borrel met bijpassende hapjes.


Heuvel 40
5341 CW Oss

(0412) 47 21 84
www.la-colline.nl


 

De Nieuwe Wereld

Maak jouw theaterbezoek compleet met een heerlijke lunch, diner of borrel bij eet- & drinkcafé De Nieuwe Wereld. Zeven dagen per week ontdek je nieuwe gerechten, proef je waanzinnige cocktails en heb je keuze uit meer dan 60 soorten (speciaal)bieren. Als bierliefhebber raak je niet snel uitgekeken met maar liefst 11 tapkranen!

De internationale keuken van De Nieuwe Wereld laat je steeds weer verrassen. Van een Asian bowl tot een gele curry of een grain fed biefstuk. Daarnaast biedt de menukaart lekker veel vega(n) opties zoals een tomatenrisotto, een couscousbowl en een vega kapsalon.


Heuvel 29
5341 CV Oss

(0412) 65 84 24
www.dnw-oss.nl

 

 


 

Restaurant De Bodega

Restaurant De Bodega staat voor puur en eerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Hier komt het beste van het bourgondische leven samen, zowel op uw bord als in uw glas. Tapas-, zee- en grillgerechten en bijzondere wijnen voeren dan ook de boventoon van de kaart.

Een avond bij De Bodega is een echte beleving. Genieten van het beste kwaliteitsvlees uit onze dry-aged kast of kies uw eigen kreeft uit ons homarium. Leuk om te weten: De Bodega staat al drie jaar op rij op in Lekker500, een prestatie waar we trots op zijn.

Iedere maand wisselt De Bodega het Chef’s Menu, een speciaal menu bestaande uit drie gangen. Het menu start met een selectie van de beste tapas, gevolgd door een passend hoofdgerecht. Uiteraard wordt er afgesloten met een verrassend dessert. Het wisselende thema past telkens perfect bij het seizoen.


Heuvel 40
5341 CW Oss

(0412) 45 09 14
www.de-bodega.nl