Eten & drinken – De Lievekamp

 

 

Eten & drinken in De Lievekamp

Ga voor de ultieme theaterbeleving! Bekijk hieronder alle mogelijkheden om jouw avondje uit compleet te maken. Een arrangement of een pauzedrankje, onze horecamedewerkers staan met een glimlach voor je klaar!

 

Bestel je pauzedrankje vooraf

Online

Wanneer een voorstelling een pauze bevat, is het mogelijk om voor je bezoek alvast je pauzedrankje(s) te bestellen. Dat kan via een button op de voorstellingspagina zoals je hieronder ziet. Let op: deze button verschijnt op onze website enkele dagen voordat de voorstelling plaatsvindt. Wanneer de voorstelling geen pauze bevat, is het niet mogelijk om van tevoren drankjes te bestellen.

Tijdens het bestelproces kun je direct betalen via iDEAL. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging, waarin ook je (eventuele) tafelnummer staat vermeld. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

In het theater

Voorafgaand aan de voorstelling kun je bij de bar links (tegenover de garderobe) je pauzedrankje bestellen. Onze horecamedewerkers zorgen ervoor dat je drankje in de pauze klaarstaat.

 

Nieuw: bestellen via QR-code!

Na afloop van de voorstelling bestel je vanaf nu éxtra gemakkelijk jouw drankje en hapje in ons Theatercafé! Gebruik hiervoor de speciale QR-code op jouw tafel en plaats je bestelling online. Eén van onze medewerkers brengt je bestelling zo snel mogelijk naar je tafel. Zo hoef je niet meer te wachten aan de bar!

 

Arrangementen

Maak van jouw theaterbezoek een compleet avondje uit met één van onze horeca-arrangementen!

Bestel jouw arrangement bij aankoop van je toegangskaarten. Heb je al kaarten besteld? Bestel je arrangement dan via onze Theaterkassa (0412 648922). 

Heb je een arrangement besteld? Meld je voor aanvang van de voorstelling bij de bar in het Theatercafé, dan helpt een medewerker van De Lievekamp je verder.

 

Pauze-arrangement | € 7,50 p.p.
  • Een gereserveerd tafeltje in de pauze.
  • Een consumptie naar keuze, compleet met zoutjes en een worst- en kaasplankje.
Borrel arrangement | €12,- p.p.
  • Een gereserveerd tafeltje in het Theatercafé na afloop van de voorstelling. 
  • Twee consumpties naar keuze, compleet met zoutjes en een bittergarnituur.
Luxe arrangement | € 21,50 p.p.
  • Een gereserveerd tafeltje in het Theatercafé voor aanvang van de voorstelling, tijdens de pauze en na afloop van de voorstelling.
  • Ontvangst vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling met koffie/thee met een zoete lekkernij. 
  • Tijdens de pauze staat er een consumptie naar keuze klaar, geserveerd met hapjes en zoutjes. 
  • Na afloop serveren we twee consumpties naar keuze, compleet met zoutjes en een bittergarnituur.

 

 

 


 

Maak je avondje uit compleet!

Voorafgaand aan je theaterbezoek heerlijk uit eten? Kies voor een diner bij één van onze horecapartners!

 


 

Heb je een vraag?

Neem via onderstaand formulier contact op met Mariëtte (Hoofd Horeca) en zij zal jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Mariëtte Radstake
Hoofd Horeca