Eten & drinken in De Lievekamp

Ga voor de ultieme theaterbeleving! Bekijk hieronder alle mogelijkheden om jouw avondje uit compleet te maken. Een arrangement of een pauzedrankje, onze horecamedewerkers staan met een glimlach voor je klaar!

 

 

 

Bestel je Theatermenu bij één van onze horecapartners!

Bestel je pauzedrankje vooraf!

Online

Wanneer een voorstelling een pauze bevat, is het mogelijk om voor je bezoek alvast je pauzedrankje(s) te bestellen. Dat kan via een button op de voorstellingspagina zoals je hieronder ziet. Let op: deze button verschijnt op onze website enkele dagen voordat de voorstelling plaatsvindt. Wanneer de voorstelling geen pauze bevat, is het niet mogelijk om van tevoren drankjes te bestellen.

Tijdens het bestelproces kun je direct betalen via iDEAL. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een bevestiging, waarin ook je (eventuele) tafelnummer staat vermeld. Tip: ook leuk om cadeau te geven!

Dit is een voorbeeld-button

In het theater

Voorafgaand aan de voorstelling kun je bij de bar links (tegenover de garderobe) je pauzedrankje bestellen. Onze horecamedewerkers zorgen ervoor dat je drankje in de pauze klaarstaat.

 

 


 

Bestellen via QR-code!

Na afloop van de voorstelling bestel je vanaf éxtra gemakkelijk jouw drankje en hapje in ons Theatercafé! Gebruik hiervoor de speciale QR-code op jouw tafel en plaats je bestelling online. Eén van onze medewerkers brengt je bestelling zo snel mogelijk naar je tafel. Zo hoef je niet meer te wachten aan de bar!