Theaterkisten

Het bezoeken van een mooie theatervoorstelling is een prachtige ervaring, maar is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Om het gevoel van theater en alles wat daarbij komt kijken voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken, hebben we de Theaterkisten ontwikkeld.

De Theaterkisten zitten bomvol materialen waarmee je op locatie van alles kunt doen, horen, lezen, puzzelen, maken en beleven. Het digitale Theaterpakket met opdrachten, uitleg en links naar video’s en geluidsfragmenten maakt de theaterbeleving op locatie compleet. De inhoud is zeer gemakkelijk in gebruik en vraagt vrijwel geen voorbereiding. Er zijn vijf verschillende kisten: kisten voor het basisonderwijs waarbij we de onderbouw, middenbouw en bovenbouw onderscheiden, een kist voor woonzorglocaties en dagbestedingen voor ouderen en een kist voor woonzorglocaties en dagbestedingen voor mensen met een beperking.

Samenwerking met Rotary club Oss

De Theaterkisten zijn ontwikkeld in samenwerking met Rotary Club Oss. Dankzij hun hulp en bijdrage kunnen wij de Theaterkisten gratis ter beschikking stellen aan geïnteresseerden!