Kaarten reserveren

Hier vind je alle praktische informatie rondom het reserveren van toegangskaarten. 


 

Reserveren

Kaarten reserveren kan via de website, telefonisch of aan de Theaterkassa. Per toegangskaart wordt € 1,25 ticketfee in rekening gebracht.

Online
Kies zelf jouw plaatsen op de online zaalplattegrond, of laat ons systeem de best beschikbare plaatsen voor je reserveren via Best Beschikbare Plaatsen. Per toegangskaart wordt € 1,25 ticketfee in rekening gebracht.

Telefonisch
Kaarten kunnen telefonisch worden gereserveerd via de Theaterkassa (0412-648922). Je ontvangt dan binnen enkele dagen een factuur of een betaalverzoek. Na betaling worden de kaarten opgestuurd. De verzendkosten voor een factuur bedragen € 2,50. De betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan, na deze tijd vervalt de reservering.

Theaterkassa
Natuurlijk kun je ook bij onze Theaterkassa jouw toegangskaarten bestellen en direct betalen. 

Rolstoelplaatsen

Zowel onze Grote Zaal als de Rabo Zaal beschikken over een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Indien je gebruik maakt van een rolstoel, ben je verplicht deze plek te gebruiken in verband met de brandveiligheid. Je kunt jouw rolstoelplaats reserveren aan de balie van onze Theaterkassa of telefonisch via (0412) 648922. Het is helaas niet mogelijk een rolstoelplaats online te reserveren.

Retourneren

Gedurende het seizoen kunnen toegangskaarten uiterlijk drie dagen voor de voorstelling worden geruild voor een andere voorstelling in hetzelfde seizoen óf worden ingewisseld voor een digitaal tegoed. Het digitale tegoed vind je terug in je persoonlijke account. Voor deze ruilservice brengen wij € 2,50 administratiekosten per toegangskaart in rekening. E-tickets kunnen per e-mail worden geretourneerd. Wanneer de Theaterkassa gesloten is, kun je jouw toegangskaarten in onze brievenbus achterlaten. Binnen enkele dagen ontvang je jouw digitaal tegoed, na aftrek van de administratiekosten, in je persoonlijke account. Let op: het telefonisch annuleren van hard-copy toegangskaarten die al in je bezit zijn, is niet mogelijk. Heb je geen persoonlijk account? Jouw digitaal tegoed is gekoppeld aan je klantnummer en ook aan de Theaterkassa te verzilveren. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze Theaterkassa via (0412) 648922.

Heb je een TheaterBundel? Dan is retourneren mogelijk tot 13.00 uur op de dag van de voorstelling.

Tickets die via de Nationale Theaterkassa of eventueel andere verkoopkanalen zijn gekocht, kunnen wij niet retour nemen. Neem voor meer informatie over het annuleren van deze tickets contact op met de betreffende organisatie. We raden je dan ook ten allen tijde aan om je toegangskaarten via onze Theaterkassa of website te bestellen, niet via derden. 

Wachtlijsten

Indien een voorstelling is uitverkocht, kun je je via onze website aanmelden voor de wachtlijst. Theaterbezoekers kunnen gebruikmaken van onze ruilservice, waardoor er voor een uitverkochte voorstelling alsnog toegangskaarten beschikbaar kunnen komen. In dat geval worden deze kaarten als eerste aangeboden aan diegenen die op de wachtlijst staan. De medewerkers van onze Theaterkassa zullen je hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen; dit kan zelfs nog op de dag van de voorstelling zijn. 

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt! U bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.