Steun ons!

Met ruim 125.000 bezoekers en meer dan 400 activiteiten en voorstellingen per jaar is De Lievekamp hét theater voor de stad en streek Oss.

Dankzij onze zalen en publieksruimtes in combinatie met onze uitgebreide (theater)technische faciliteiten bieden wij onze zakelijke partners een uniek podium met diverse mogelijkheden om gewenste doelstellingen te realiseren. We luisteren naar de behoeften van uw organisatie en kijken hoe we daar als podium, theater en locatie op in kunnen springen; wij creëren partnerships op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoofdpartner


 

 

 

Rabobank Oss-Bernheze

"Vanuit onze missie ‘Growing a better world together’ zijn we altijd op zoek naar manieren om onze gezamenlijke leefomgeving te versterken.  Samen met klanten, leden en partners zetten we ons hiervoor in. Hierbij willen we op lokaal niveau het verschil maken. Met de Lievekamp streven we samen die vitale leefomgeving na, waar jongeren uit ons werkgebied kansen krijgen om hun talent verder te ontwikkelen.  Want als we dat voor elkaar krijgen, wordt de samenleving nóg weer wat beter."

 

 

Partners


 

 

 

Adverteerders seizoensmagazine 2021-2022