Zaalverhuur


 

Theater De Lievekamp is hét podium voor zakelijke bijeenkomsten. We beschikken over diverse multifunctionele zalen en foyers, voorzien van professionele technische faciliteiten en geavanceerde visuele hulpmiddelen. Wij bieden professionele topservice en maatwerk voor allerlei feestelijkheden, congressen, beurzen en andere bijeenkomsten. Ervaar de ongekende mogelijkheden voor uw evenement!

Als theater kunnen wij een extra dimensie aan een evenement toevoegen. Zo bieden wij ondersteuning bij de invulling van het programma. Als theater hebben wij een uitgebreid netwerk met artiesten, impresariaten en producenten, dat wij graag inzetten om een evenement te voorzien van de juiste spreker of entertainer. Daarnaast zorgen onze licht- en geluidstechnici uiteraard voor de professionele uitstraling op audiovisueel vlak. 

Een evenement is niet compleet zonder catering. Wij werken samen met professionele, lokale cateraars, die naar uw wensen en budget een hapje en drankje, een smakelijke en verantwoorde lunch of culinair diner verzorgen. 

 

 

 


 

Meedenkend en professioneel. Snelle reacties op vragen. Fijn dat de reserveringen voor de lezing ook bij de Lievekamp werden gedaan.

Stadsarchief Oss


 

Onze zalen

Grote Zaal

Om groots uit te pakken!
Deze zaal is geschikt voor o.a. optredens, congressen, symposia en andere presentaties. Onze professionele lichtinstallatie met twee volgspots kan een extra dimensie toevoegen. 

Voordelen
 • Geschikt voor 150 - 650 personen
 • Uitstekende akoestiek
 • Groot en veelzijdig podium
 • Professionele licht- en geluidsinstallatie
 • Moderne presentatiemiddelen beschikbaar
 • Directe toegang voor laden en lossen
 • Apart gebruik van toneel voor max. 150 personen

Bekijk hier alle technische specificaties van de Grote Zaal.

Rabo Zaal

Van intiem theater tot ruime feestzaal
De Rabo Zaal is een sfeervolle zaal met een inschuifbare tribune. Dat geeft deze zaal vele gezichten: van een intiem theater met tribune tot een grote vergaderzaal met vlakke vloer. De Rabo Zaal is zeer geschikt voor presentaties, workshops en symposia tot 240 gasten. Door de tribune komt er 280 m2 vloerruimte vrij. Zo ontstaat er een fantastische feestzaal voor gezelschappen tot 400 personen. 

Voordelen
 • Geschikt voor 50-400 personen
 • Verschillende opstellingen mogelijk
 • Professionele technische faciliteiten (licht en geluid)
 • Vlakke vloerpodium apart te gebruiken
 • Intieme sfeer
 • Directe toegang voor laden en lossen

Bekijk hier alle technische specificaties van de Rabo Zaal.

 

 

Marag Zaal

Het knusse vestzaktheater is uitermate geschikt voor kleinschalige voorstellingen en try-outs. Deze ruimte is ook te gebruiken als repetitieruimte of voor workshops in een intieme sfeer. 

Deze theaterzaal heeft een vlakke toneelvloer en een aparte ingang. 

 

 

Foyers & Theatercafé

Ons theater beschikt over diverse foyers. Deze zijn apart te boeken of als extra ruimte te gebruiken bij uw evenement. Zeer geschikt voor het werken in groepen of als vergaderruimte, of voor een lunch of receptie. 

 

Ronde Foyer

De Ronde Foyer is door de panoramaramen een mooie, lichte ruimte, die uitkijkt over de Raadhuislaan. Deze foyer grenst aan de Grote Zaal en is flexibel in te delen. Er is voldoende ruimte voor een podium en deze zaal beschikt over diverse presentatiemogelijkheden.

Rechte Foyer

De Rechte Foyer ligt in het verlengde van de Ronde Foyer, waardoor deze ruimtes gemakkelijk samen in te zetten zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een workshop, in combinatie met een lunch.

Artiestenfoyer

Een unieke ruimte in ons theater, waar de roem van oude sterren en nieuwe helden elkaar ontmoeten. Deze ruimte is geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen.

Theatercafé

Het knusse café in het hart van ons theater is de culturele ontmoetingsplek voor iedereen! Zeer geschikt voor informele bijeenkomsten en recepties.


 

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw zakelijke evenement? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

Algemene contactgegevens
Straat & huisnummer
EvenementspecificatiesExtra informatie
Heb je nog toevoegingen of specifieke informatie je graag met ons wilt delen over dit evenement? Laat hieronder je opmerkingen achter.